Yasemin Şahan profil resmi
Yasemin Şahan Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
8 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

745

0

694

0

2236

0

1103

0

6242

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4587

0

4587

ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasemin Şahan , Güler Çelik, Esra Doğangün
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1359

0

1359

Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş, Yasemin Şahan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3692

0

3692

Yayınlar

Soğuk Plazma Uygulamasının Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1251156
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 745

1

0

745

1

0

606

4

0

2236

3

0

6242

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4587

6

0

4587

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.