Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasemin Şahan
Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
12
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
7
12
Yayın
8
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-3457-251X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
In-vitro bioaccessibility and mineral content of two Ribes species growing in Cumalikizik village, Bursa Türkiye
Yazarlar:
Asuman Cansev
,
Müge Kesici
,
Yasemin Şahan
,
Güler Çelik
,
Aysegul Akpınar
,
Meryem İpek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
DOI: 10.51753/flsrt.1413591
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CİVANPERÇEMİ VE KARAHİNDİBA İLE ZENGİNLEŞTİRİLEN EKMEKLERİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE IN-VITRO BİYOALINABİLİR ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Merve Sabuncu
,
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
441
0
FAVORİ
441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enginar yan ürünleri ile zenginleştirilmiş bisküvilerin fizikokimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Zeynep Cansev
,
Merve Sabuncu
,
Günnur Gülkun
,
Mine Ateş
,
Asuman Cansev
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1368324
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
0
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Plazma Uygulamasının Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ömer Şerif Aydın
,
Pınar Manarga Birlik
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1251156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparative characterization of the content and in vitro bioaccessibility of minerals in two Cornus species
Yazarlar:
Asuman Cansev
,
Meryem İpek
,
Güler Çelik
,
Sibel Taşkesen
,
Yasemin Şahan
,
Ahmet İpek
,
Ayşegül Akpınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.1114313
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
594
0
FAVORİ
594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.902306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
647
0
FAVORİ
647
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2082
0
FAVORİ
2082
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rumex acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Merve Sabuncu
, Merve Konak,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6071
0
FAVORİ
6071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4416
0
FAVORİ
4416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Yasemin Şahan
, Güler Çelik, Esra Doğangün
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
0
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3615
0
FAVORİ
3615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Comparative characterization of the content and in vitro bioaccessibility of minerals in two Cornus species
Yazarlar:
Asuman Cansev
,
Meryem İpek
,
Güler Çelik
,
Sibel Taşkesen
,
Yasemin Şahan
,
Ahmet İpek
,
Ayşegül Akpınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.1114313
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
594
1
ATIF
0
FAVORİ
594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2082
4
ATIF
0
FAVORİ
2082
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6071
3
ATIF
0
FAVORİ
6071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4416
6
ATIF
0
FAVORİ
4416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat