Yasemin Şahan profil resmi
Yasemin Şahan Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 5
12 Yayın
8 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

494

0

625

0

1977

0

1057

0

5927

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4362

0

4362

ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasemin Şahan , Güler Çelik, Esra Doğangün
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1296

0

1296

Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş, Yasemin Şahan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3529

0

3529

Yayınlar

4

0

1977

3

0

5927

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4362

5

0

4362

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.