Yasemin Şahan profil resmi
Yasemin Şahan Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
8 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

574

0

647

0

2082

0

1085

0

6071

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4416

0

4416

ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasemin Şahan , Güler Çelik, Esra Doğangün
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1325

0

1325

Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş, Yasemin Şahan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3615

0

3615

Yayınlar

1

0

594

4

0

2082

3

0

6071

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4416

6

0

4416

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.