avatar
Elif Yıldız Dr. Öğr. Üyesi Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 12
10 Yayın
9 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Antioksidan Kapasite

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

169

0

449

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 408

0

408

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8556

0

8556

0

176

0

567

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1641

0

1641

0

6306

Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Gülşah Okumuş, Elif Yıldız , Arzu AKPINAR Bayizid
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10156

0

10156

Yayınlar

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8556

1

0

8556

2

0

1410

2

0

567

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1641

5

0

1641

4

0

6306

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.