avatar
Elif Yıldız Dr. Öğr. Üyesi Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 12
10 Yayın
8 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Antioksidan Kapasite

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

125

0

390

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 365

0

365

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7509

0

7509

0

162

0

553

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1545

0

1545

0

6168

Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Gülşah Okumuş, Elif Yıldız , Arzu AKPINAR Bayizid
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10073

0

10073

Yayınlar

2

0

1303

2

0

553

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1545

3

0

1545

3

0

6168

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.