Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Yıldız
Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
14
10
Yayın
12
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
0000-0003-1356-9012
56217921000
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Antioksidan Kapasite
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Bioactive and Anti-carcinogenic Properties of Kombucha Prepared with Aronia Melanocarpa Juice
Yazarlar: Zeynep Çalışkan,
Elif Yıldız
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yeni Yüzyıl Journal of Medical Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
346
0
FAVORİ
346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOMBU ÇAYI ÜRETİMİNDE MUŞMULA (MESPILUS GERMANICA L.) KULLANIMININ ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE BİYOERİŞİLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Elif Yıldız
,
Gülşah Özcan Sinir
, Didem Peren Aykas,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
848
0
FAVORİ
848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
Yazarlar:
Ceren Filiz
,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10956
0
FAVORİ
10956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactive potential of medlar (Mespilus germanica L.) leaves in terms of ABTS and DPPH antioxidant capacity assays
Yazarlar:
Elif Yıldız
, Aycan Yiğit Çınar,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
258
0
FAVORİ
258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Elif Yıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1067994
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1877
0
FAVORİ
1877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of chia seed on regular and low-fat crackers, their antioxidant properties, and in-vitro bioaccessibility
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Elif Yıldız
, Özen Parlak,
Emine Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
702
0
FAVORİ
702
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2086
0
FAVORİ
2086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6988
0
FAVORİ
6988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Gülşah Okumuş,
Elif Yıldız
, Arzu AKPINAR Bayizid
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10502
0
FAVORİ
10502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food Health and Technology Innovations
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yeni Yüzyıl Journal of Medical Sciences
Editörlük
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Food and Health
Gıda
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Uludag Bee Journal
Yayınlar
KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
Yazarlar:
Ceren Filiz
,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10956
1
ATIF
0
FAVORİ
10956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Elif Yıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1067994
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1877
2
ATIF
0
FAVORİ
1877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of chia seed on regular and low-fat crackers, their antioxidant properties, and in-vitro bioaccessibility
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Elif Yıldız
, Özen Parlak,
Emine Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.7
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
702
2
ATIF
0
FAVORİ
702
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu,
Elif Yıldız
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2086
6
ATIF
0
FAVORİ
2086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6988
6
ATIF
0
FAVORİ
6988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat