avatar
Elif Yıldız Doç. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 14
10 Yayın
12 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Antioksidan Kapasite

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

392

0

936

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 978

0

978

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11677

0

11677

0

269

0

732

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2158

0

2158

0

7116

Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Gülşah Okumuş, Elif Yıldız , Arzu AKPINAR Bayizid
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10600

0

10600

Yayınlar

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11677

1

0

11677

2

0

2012

2

0

732

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2158

6

0

2158

6

0

7116