Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Neslihan Dündar
Doç. Dr.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Hububat Teknolojisi
Kurum
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Impact of Chlorella vulgaris biomass substitution on in vitro bioaccessibility of cookies
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Ahmet Aygün
,
Oya Irmak Şahin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1487284
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
0
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
What have been highly pointed in bread and sourdough researches: using bibliometric analysis as a powerful tool
Yazarlar:
Ozen Sokmen
,
Özlem Sökmen Gürçam
,
Ayşe Neslihan Dündar
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1121959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
0
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of chestnut addition on physicochemical composition, total phenolic contents, antioxidant capacities and sensory properties of milk
Yazarlar: Gaye Erdoğan,
Ayşe Neslihan Dündar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1269
0
FAVORİ
1269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of chia seed on regular and low-fat crackers, their antioxidant properties, and in-vitro bioaccessibility
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Elif Yıldız
, Özen Parlak,
Emine Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yayınlar
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
2
ATIF
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of chia seed on regular and low-fat crackers, their antioxidant properties, and in-vitro bioaccessibility
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Elif Yıldız
, Özen Parlak,
Emine Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.7
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
2
ATIF
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat