Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurcan Değirmencioğlu
Prof. Dr.
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayınlar
SU KEFİRİ: Kimyasal Bileşimi ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2461
0
FAVORİ
2461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Yaban Mersini (Vaccinium myrtillus) Meyve ve Yaprak Ekstraktlarının Probiyotik ve Patojen Bakteriler Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ali Değirmencioğlu,
Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647716
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2506
0
FAVORİ
2506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6208
0
FAVORİ
6208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Taze ve Kurutulmuş Yaban Mersini (Vaccinium myrtillus) Meyve ve Yaprak Ekstraktlarının Probiyotik ve Patojen Bakteriler Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ali Değirmencioğlu,
Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647716
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2506
1
ATIF
0
FAVORİ
2506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nurcan Değirmencioğlu
,
Elif Yıldız
,
Yasemin Şahan
,
Metin Güldaş
,
Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613567
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6208
3
ATIF
0
FAVORİ
6208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat