Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gözde Özdemir
Yüksek Lisans
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-6258-6260
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Turizm
Gıda Bilimleri
Kurum
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ KAVRAMLARI VE GASTRONOMİ TURİZMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46871
0
ATIF
2
FAVORİ
46871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
CİVANPERÇEMİ VE KARAHİNDİBA İLE ZENGİNLEŞTİRİLEN EKMEKLERİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE IN-VITRO BİYOALINABİLİR ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Merve Sabuncu
,
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
441
0
FAVORİ
441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2083
0
FAVORİ
2083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ KAVRAMLARI VE GASTRONOMİ TURİZMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46871
2
FAVORİ
46871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2083
4
ATIF
0
FAVORİ
2083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat