Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilek Dülger Altıner
Doç. Dr.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
14
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
31
14
Yayın
19
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
31
TR Dizin Atıf
0000-0002-7043-2883
57190861743
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomik Trendler
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ KAVRAMLARI VE GASTRONOMİ TURİZMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47491
0
ATIF
2
FAVORİ
47491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Dilek Dülger
, Yasemin Gahan
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29975
0
ATIF
1
FAVORİ
29975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültürü ve Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Yasemin Solmaz
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79183
0
ATIF
1
FAVORİ
79183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Individual Innovativeness on Gastronomic Experience and Purchase Intention in the Foods of the Future
Yazarlar:
Sarp Tahsin Kumlu
,
Dilek Dülger Altıner
,
Selda Uca
,
Emre Samancıoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: 10.58636/jtis.1361080
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
227
0
ATIF
1
FAVORİ
227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
CİVANPERÇEMİ VE KARAHİNDİBA İLE ZENGİNLEŞTİRİLEN EKMEKLERİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE IN-VITRO BİYOALINABİLİR ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Merve Sabuncu
,
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
460
0
FAVORİ
460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Individual Innovativeness on Gastronomic Experience and Purchase Intention in the Foods of the Future
Yazarlar:
Sarp Tahsin Kumlu
,
Dilek Dülger Altıner
,
Selda Uca
,
Emre Samancıoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: 10.58636/jtis.1361080
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
227
1
FAVORİ
227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.902306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
657
0
FAVORİ
657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2124
0
FAVORİ
2124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of soy flour and carob flour addition on the physicochemical, quality, and sensory properties of pasta formulations
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Şeyma Hallaç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.4.3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
0
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Merve Mete
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
739
0
FAVORİ
739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A New Strategy to Create Competitive Advantage in the Scope of Health Tourism: "Hippotherapy Applications"
Yazarlar:
Selda Uca
,
Erdener Balıkçı
,
Dilek Dülger
Yayın Bilgisi: 2020 ,
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
DOI: 10.5281/zenodo.3816671
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ KAVRAMLARI VE GASTRONOMİ TURİZMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47491
2
FAVORİ
47491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültürü ve Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Yasemin Solmaz
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79183
1
FAVORİ
79183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi*
Yazarlar:
Filiz Yılmaz Aksu
,
Sema Sandıkçı Altunatmaz
,
Harun Uran
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2735
0
FAVORİ
2735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Yazarlar: Merve Mete,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EXAMINATION OF SOME CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAROB AND SOY FLOURS AND USAGE OF THEM IN BAKERY PRODUCTS
Yazarlar: Şeyma Hallaç,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECT OF ENZYMES FOR INCREASING AMOUNT OF ANTHOCYANIN IN BLACK CARROT JUICE
Yazarlar: Şükrü Karataş,
Dilek Dülger Altıner
, Eda Tarin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
0
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Dilek Dülger
, Yasemin Gahan
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29975
1
FAVORİ
29975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gıda
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Food Engineering Research
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Food and Health
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
BAZI TIBBİ BİTKİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEKLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gözde Özdemir
,
Dilek Dülger Altıner
,
Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21044
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2124
4
ATIF
0
FAVORİ
2124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of soy flour and carob flour addition on the physicochemical, quality, and sensory properties of pasta formulations
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Şeyma Hallaç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.4.3
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
3
ATIF
0
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Merve Mete
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
739
1
ATIF
0
FAVORİ
739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat