avatar
Dilek Dülger Altıner Doç. Dr. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 31
14 Yayın
19 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
31 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gastronomik Trendler Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

47491

Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Dilek Dülger , Yasemin Gahan
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 29975

0

1

29975

0

1

79183

0

1

227

Yayınlar

0

657

0

2124

KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 739

0

739

0

440

2

47491

1

79183

CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Yazarlar: Merve Mete, Dilek Dülger Altıner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1312

0

1312

0

399

EFFECT OF ENZYMES FOR INCREASING AMOUNT OF ANTHOCYANIN IN BLACK CARROT JUICE
Yazarlar: Şükrü Karataş, Dilek Dülger Altıner , Eda Tarin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 901

0

901

Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Dilek Dülger , Yasemin Gahan
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 29975

1

29975

Yayınlar

4

0

2124

3

0

867

KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 739

1

0

739

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.