avatar
Harun Uran Doç. Dr. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 15
9 Yayın
15 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Su Ürünlerinde Histamin Oluşumu ve Önemi
Yazarlar: Ecem Bayraktar, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.1384746
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 178

0

178

0

1974

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1323

0

1323

0

454

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1252

0

1252

0

1318

Probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Harun Uran , Hatice Şanlıdere Aloğlu, Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2157

0

2157

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3713

0

3713

Yayınlar

1

0

454

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1252

1

0

1252

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.