Şeyda Yanardağ Karabulut profil resmi
Şeyda Yanardağ Karabulut Arş. Gör. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Kurutma Teknolojileri

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 310

0

310

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 310

1

0

310

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.