Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeyda Yanardağ Karabulut
Arş. Gör.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurutma Teknolojileri
Kurum
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Gilaburu (Viburnum opulus L.) meyvesi: Önemi, bileşimi ve gıda endüstrisinde kullanım potansiyeli
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1315024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
348
0
FAVORİ
348
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
1
ATIF
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat