Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sami Bulut
Prof. Dr.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
0
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combined effects of acidification and high-pressure processing on microbial inactivation, bioactive compounds and antioxidant activity of liquorice root sherbet
Yazarlar:
Serpil Aday
,
Çiğdem U Pala
, Belgizar Ayana Çam,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
372
0
FAVORİ
372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Trakya University Journal of Natural Sciences
Yayınlar
GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23100
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
1
ATIF
0
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combined effects of acidification and high-pressure processing on microbial inactivation, bioactive compounds and antioxidant activity of liquorice root sherbet
Yazarlar:
Serpil Aday
,
Çiğdem U Pala
, Belgizar Ayana Çam,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.16
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
372
1
ATIF
0
FAVORİ
372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat