Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çiğdem Pala
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
17
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Increased Free Radical Scavenging Activity and Consumer Preference in Garden Cress (Lepidium sativum L.) Subjected to Water Stress
Yazarlar:
Okan Erken
,
Çiğdem Pala
,
Bayram Kızılkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.1361583
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
245
0
FAVORİ
245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combined effects of acidification and high-pressure processing on microbial inactivation, bioactive compounds and antioxidant activity of liquorice root sherbet
Yazarlar:
Serpil Aday
,
Çiğdem U Pala
, Belgizar Ayana Çam,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
COMU Journal of Agriculture Faculty
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Scientific Reports-A
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Combined effects of acidification and high-pressure processing on microbial inactivation, bioactive compounds and antioxidant activity of liquorice root sherbet
Yazarlar:
Serpil Aday
,
Çiğdem U Pala
, Belgizar Ayana Çam,
Sami Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.3.16
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
1
ATIF
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat