Bayram Çetin profil resmi
Bayram Çetin Doç. Dr. KIRKLARELI UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 24
6 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

KIRKLARELI UNIVERSITY

Yayınlar

0

627

0

476

SÜT ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİ İLE ÜRETİLEN BİBER TURŞUSUNUN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19160
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 580

0

580

0

1080

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1289

0

1289

Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ Su Emülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Salih Karasu, Bayram Çetin , Ömer Said Toker
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415646
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2145

0

2145

Yayınlar

1

0

476

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1289

1

0

1289

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.