avatar
SEMANUR Yıldız Dr. Sakarya Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 2
6 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri

Kurum

Sakarya Üniversitesi

Yayınlar

0

504

0

570

0

1412

BEZELYE KABUK PROTEİN KONSANTRATININ GIDA BİLEŞENİ OLARAK SUCUK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23095
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 773

0

773

TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Semanur Yıldız , Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1912

0

1912

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.