Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülşah Karabulut
Dr. Öğr. Üyesi
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
3
3
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ASİDİK VE BAZİK PH-DEĞİŞTİRME UYGULANMIŞ NOHUT PROTEİNLERİNİN TEKNOFONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Gülşah Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
64
0
FAVORİ
64
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chlorella vulgaris mikroalg ilavesiyle zenginleştirilmiş erişte üretimi
Yazarlar:
Hatice Sıçramaz
,
Gülşah Karabulut
,
Semanur Yıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1414830
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
144
0
FAVORİ
144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BACILLUS SUBTILIS İÇEREN YENİLEBİLİR KAPLAMA UYGULAMASININ ÇİLEĞİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah Karabulut
, Büşra Efendioğlu, Büşra Kurtuluş, Ebru Turan, Hilal Kuyumcu, Şule Esen,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1223
0
FAVORİ
1223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat