Gülşah Karabulut profil resmi
Gülşah Karabulut Dr. Öğr. Üyesi SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3
3 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ASİDİK VE BAZİK PH-DEĞİŞTİRME UYGULANMIŞ NOHUT PROTEİNLERİNİN TEKNOFONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 106

0

106

0

227

BACILLUS SUBTILIS İÇEREN YENİLEBİLİR KAPLAMA UYGULAMASININ ÇİLEĞİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar: Gülşah Karabulut , Büşra Efendioğlu, Büşra Kurtuluş, Ebru Turan, Hilal Kuyumcu, Şule Esen, Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1236

0

1236

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.