Dergi Kurulları

Editor-in-Chief

Prof. Dr. Osman GÜL KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri
Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme

International Editorial Board

Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi
Doç. Dr. Oğuz AYDEMİR ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi
Doç. Dr. Abdullah KURT SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Newton Dışı Akışkan Akışları (Reoloji Dahil), Gıda Mühendisliği, Temel Gıda İşlemleri
Doç. Dr. İlyas ATALAR ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Doç. Dr. Safa KARAMAN NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Doç. Tugba DURSUN CAPAR ERCIYES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING Türkiye
Gıda Mühendisliği, Yağ Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Süt Teknolojisi
Yrd. Doç. Aichurok MAZHİTOVA KYRGYZ - TURKISH MANAS UNIVERSITY Kırgızistan Web
Kimya Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah AKGÜN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi
Doç. Dr. Yaşar KARADUMAN Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Hububat Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Gülşah KARABULUT SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Türkiye

Gülşah KARABULUT atık ürünleri değerli bileşenlere dönüştürme konusunda araştırmalar yapmaktadır. Gıda güvenliğini ve kalitesini artırmak için yenilikçi termal veya termal olmayan işleme teknolojilerini araştırmaktadır. Mevcut araştırması, bitki proteinlerinin tekno-fonksiyonel özelliklerini ve bunların yenilebilir film ve kapsülleme malzemesi olarak kullanımını iyileştirmeye odaklanmaktadır.

Mühendislik, Gıda Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Prof. Dr. Nilesh NIRMAL Mahidol University Tayland

English

Beslenme Bilimi, Gıda Mühendisliği, Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Dr. Öğr. Üyesi Latife Betül GÜL ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri
Prof. Dr. Fei LİU Jiangnan University Çin
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Teknolojileri
Son Güncelleme Zamanı: 17.09.2024 17:02:03