Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Prof. Dr.
SAKARYA UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
4
4
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler
Nanobiyoteknoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
SAKARYA UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Identification of Lactic Acid Bacteria in Fermented Cornichon Pickles Produced with Acid Whey and Vinegar
Yazarlar: Semanur Cebeci Avunca, Özlem Öztürk Çetin,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
,
Mustafa Öztürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.1052803
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1060
0
ATIF
1
FAVORİ
1060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Elma Üzerindeki Yaralanmış Bölgelerde Cryptococcus albidus’un Canlı Kalma Oranının Matematiksel Modelleme ile Belirlenmesi
Yazarlar: Serap Türkoğlu, Adem Zengin,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1746809
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
193
0
FAVORİ
193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik Atıklardan Elde Edilen Besiyerinde Üreyen Aspergillus niger’den Proteaz Enzimi Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar:
Betül Tekyıldız
,
Özge Aslan
,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1697198
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
378
0
FAVORİ
378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Identification of Lactic Acid Bacteria in Fermented Cornichon Pickles Produced with Acid Whey and Vinegar
Yazarlar: Semanur Cebeci Avunca, Özlem Öztürk Çetin,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
,
Mustafa Öztürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.1052803
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1060
1
FAVORİ
1060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BACILLUS SUBTILIS İÇEREN YENİLEBİLİR KAPLAMA UYGULAMASININ ÇİLEĞİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah Karabulut
, Büşra Efendioğlu, Büşra Kurtuluş, Ebru Turan, Hilal Kuyumcu, Şule Esen,
Arzu Çağrı Mehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
0
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Sakarya University Journal of Science
Hakemlik
Sakarya University Journal of Science
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.