Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Aslan
Doktora
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-7730-0042
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Yayınlar
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
1
ATIF
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat