avatar
Serap Coşansu Prof. Dr. SAKARYA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın 6 Hakemlik 32 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 11
6 Yayın
32 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Bilimleri (Diğer) Patojen modelleme Probiyotik Bakteriler

Kurum

SAKARYA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.

Yayınlar

0

1910

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 850

0

850

Incidence and contamination level of Clostridium perfringens in meat and meat products sold in Sakarya province of Turkey
Yazarlar: Serap Coşansu Akdemir , Şeyma Ersöz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2229

0

2229

Bakterilerde glutatyon ve önemi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4030

0

4030

Yayınlar

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 850

2

0

850

5

0

591

Bakterilerde glutatyon ve önemi
DOI: -
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4030

1

0

4030

4

0

924

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.