Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serap Coşansu
Prof. Dr.
Sakarya Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
27
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
11
6
Yayın
27
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0003-2875-1335
26640179500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Mikrobiyolojisi
Patojen modelleme
Kurum
Sakarya Üniversitesi
Yayınlar
COVID-19 salgınında tüketicilerin gıda satın alma, gıda hijyeni ve beslenme davranışları
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Elif Başyazıcı
,
Ervin Atasoy
,
Gul Mazreku
,
Sinem Çetin
,
Samin Toupal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Incidence and contamination level of Clostridium perfringens in meat and meat products sold in Sakarya province of Turkey
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
, Şeyma Ersöz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1539
0
FAVORİ
1539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial activity of olive leaf extract on selected foodborne pathogens and its effect on thermal resistance of Listeria monocytogenes in sous vide ground beef
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
, Özlem Kıymetli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.14
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakterilerde glutatyon ve önemi
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Serap Akdemir
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3483
0
FAVORİ
3483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Black Sea Journal of Agriculture
Food and Health
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
1
ATIF
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial activity of olive leaf extract on selected foodborne pathogens and its effect on thermal resistance of Listeria monocytogenes in sous vide ground beef
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
, Özlem Kıymetli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.14
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
4
ATIF
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakterilerde glutatyon ve önemi
Yazarlar:
Nihal Kanat
,
Serap Akdemir
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3483
1
ATIF
0
FAVORİ
3483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
2
ATIF
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat