Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şehnaz Yasemin Tosun
Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi
Yayın
8
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
8
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi
Yayınlar
Efficacy of natural and consumer-friend applications to control Aeromonas hydrophila growth in Bluefish
Yazarlar:
Didem Üçok
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Şafak Ulusoy
,
Deyan Stratev
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR23011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
0
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kovid-19 Sürecinde Balık Restoranlarının Gıda Güvenliği Düzeyinin Değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Hande Doğruyol
,
Nuray Erkan
,
İrem Köse Reis
,
Kadriye Begüm Doğruyol Aladak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: 10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v06i1003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
0
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
0
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizden Gelen Lezzet: Kalamar
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
, Büşra Türk,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2209
0
FAVORİ
2209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Quality Changes of Thermal Pasteurized Mussels (Mytilus galloprovincialis) During Refrigerated Storage at 4±1°C
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Didem Üçok Alakvuk
,
Şafak Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1351
0
FAVORİ
1351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISOLATION OF Salmonella spp. AND OTHER MEMBERS OF Enterobacteriaceae FROM HORSE MACKEREL (Trachurus trachurus), SOLD IN PUBLIC MARKETS OF ISTANBUL, TURKEY
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
, Didem Üçok Alakavuk,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3756
0
FAVORİ
3756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LARVA BESLENMESİNDE KULLANILAN MİKROKURTLARIN (Panagrellus redivivus) BESİN KOMPOZİSYONLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Deniz Tosun
,
Pelin Çiftçi
,
Şehnaz Tosun
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/iujfas.09568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3067
0
FAVORİ
3067
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Food and Health
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Yayınlar
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
1
ATIF
0
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
2
ATIF
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat