avatar
Nuray Erkan Prof. Dr. Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 11 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 11
11 Yayın
12 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Beslenme ve Diyetetik Halk Sağlığı Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Popüler Yayınları

Gıda güvenliği açısından su ürünlerinde mikroplastik riski ve araştırma yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21007
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5838

0

1

5838

Yayınlar

0

903

0

845

Gıda güvenliği açısından su ürünlerinde mikroplastik riski ve araştırma yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21007
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5838

1

5838

0

2902

0

729

TRACE TOXIC MINERAL LEVELS OF SEA LETTUCE (Ulva spp.) FROM COAST OF ISTANBUL
Yazarlar: Özkan Özden , Yasin Orhan , Muammer Kaplan, Seyfettin Parıldar, Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2636

0

2636

0

2029

Havyar
Yazarlar: Özkan Özden , Nuray Erkan , Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5713

0

5713

A CONTEMPORARY ANALYSIS ON FISH FARMS AND THE SAFETY OF NAVIGATION
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR18003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3424

0

3424

THE EFFECT OF ACTIVE AND VACUUM PACKAGING ON THE QUALITY OF TURKISH TRADITIONAL SALTED DRIED FISH “ÇİROZ”
Yazarlar: Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4734

0

4734

USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6045

0

6045

Yayınlar

2

0

2029