avatar
Özkan Özden Prof. Dr. Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 9 Hakemlik 11 TR Dizin Atıf 3
9 Yayın
11 Hakemlik
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

336

İşlenmiş alabalık yumurtalarının raf ömrüne katkı maddelerinin etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1603

0

1603

0

1674

0

529

TRACE TOXIC MINERAL LEVELS OF SEA LETTUCE (Ulva spp.) FROM COAST OF ISTANBUL
Yazarlar: Özkan Özden , Yasin Orhan , Muammer Kaplan, Seyfettin Parıldar, Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2132

0

2132

A SURVEY ON MONITORING SYSTEM REQUIREMENTS OF TURKISH AND GREEK MARICULTURE INDUSTRY WITH ASSESSMENT OF PRODUCTION COMPLICATIONS
Yazarlar: Deniz D. Tosun , Özkan Özden , Ferhat Çağıltay , Tamás Bardócz, George Mantas, Shane A. Hunter
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2125

0

2125

Havyar
Yazarlar: Özkan Özden , Nuray Erkan , Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4858

0

4858

THE EFFECT OF WASHING AND COOKING ON RESIDUE LEVELS OF SHRIMP TREATED WITH 4-HEXYLRESORCINOL
Yazarlar: Arif Selçuk, Özkan Özden
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17006
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3329

0

3329

PESTICIDE RISKS OF SEAFOOD IN TURKEY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2441

0

2441

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.