avatar
Özkan Özden Prof. Dr. Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 9 Hakemlik 12 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
12 Hakemlik
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Sucul Kültür ve Balıkçılık Gıda Özellikleri Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Gıda Bilimleri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

570

İşlenmiş alabalık yumurtalarının raf ömrüne katkı maddelerinin etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2043

0

2043

0

2426

0

672

TRACE TOXIC MINERAL LEVELS OF SEA LETTUCE (Ulva spp.) FROM COAST OF ISTANBUL
Yazarlar: Özkan Özden , Yasin Orhan , Muammer Kaplan, Seyfettin Parıldar, Nuray Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR19013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2562

0

2562

A SURVEY ON MONITORING SYSTEM REQUIREMENTS OF TURKISH AND GREEK MARICULTURE INDUSTRY WITH ASSESSMENT OF PRODUCTION COMPLICATIONS
Yazarlar: Deniz D. Tosun , Özkan Özden , Ferhat Çağıltay , Tamás Bardócz, George Mantas, Shane A. Hunter
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR18018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2482

0

2482

Havyar
Yazarlar: Özkan Özden , Nuray Erkan , Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5578

0

5578

THE EFFECT OF WASHING AND COOKING ON RESIDUE LEVELS OF SHRIMP TREATED WITH 4-HEXYLRESORCINOL
Yazarlar: Arif Selçuk, Özkan Özden
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17006
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3761

0

3761

PESTICIDE RISKS OF SEAFOOD IN TURKEY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2779

0

2779

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.