Bibi Aaishah Ollee profil resmi
Bibi Aaishah Ollee Yüksek Lisans İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL)
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL)

Yayınlar

İşlenmiş alabalık yumurtalarının raf ömrüne katkı maddelerinin etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR21028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2056

0

2056

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.