avatar
Şafak Ulusoy Doç. Dr. Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 5 Hakemlik 9 TR Dizin Atıf 8
5 Yayın
9 Hakemlik
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Su Ürünleri Teknolojileri Sucul Toksikoloji Gıda Tüketimi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri

Kurum

Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

1087

0

606

MONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Şafak Ulusoy , Hande Doğruyol, Didem Üçok Alakavuk, Ş. Yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2130

0

2130

PESTICIDE RISKS OF SEAFOOD IN TURKEY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2779

0

2779

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.