Sühendan MOL Prof. Dr. İstanbul Üniveristesi
Yayın 9 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 7
9 Yayın
13 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

İstanbul Üniveristesi

Popüler Yayınları

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1419

0

ATIF

2

FAVORİ

1419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

FAVORİ

372

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

358

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

791

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2970

0

FAVORİ

2970

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1419

2

FAVORİ

1419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3294

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2721

0

FAVORİ

2721

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

1

ATIF

0

FAVORİ

791

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2721

4

ATIF

0

FAVORİ

2721

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

593

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.