avatar
Sühendan Mol Prof. Dr. İstanbul Üniveristesi
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 9
9 Yayın
14 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

İstanbul Üniveristesi

Popüler Yayınları

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1726

0

2

1726

Yayınlar

0

299

0

550

0

422

0

887

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3418

0

3418

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1726

2

1726

0

3601

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3027

0

3027

Yayınlar

3

0

887

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3027

4

0

3027

2

0

673

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.