Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Candan Varlık
Prof. Dr.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
10
3
Yayın
10
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yazarlar:
Sühendan Mol
,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2008
0
ATIF
2
FAVORİ
2008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Probiyotikler, Prebiyotikler ve bunların bağırsak ve cilt sağlığı üzerinde etkileri
Yazarlar:
Faruk Galyon
,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2587
0
FAVORİ
2587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizden Gelen Lezzet: Kalamar
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
, Büşra Türk,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2286
0
FAVORİ
2286
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yazarlar:
Sühendan Mol
,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2008
2
FAVORİ
2008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
Editörlük
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat