Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Didem Üçok
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
6
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Efficacy of natural and consumer-friend applications to control Aeromonas hydrophila growth in Bluefish
Yazarlar:
Didem Üçok
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Şafak Ulusoy
,
Deyan Stratev
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR23011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
731
0
FAVORİ
731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Risky Microorganisms in Frozen Ready-to-Eat Seafood Sold in Istanbul Market
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
609
0
FAVORİ
609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Plant Extracts Added to Ice on Sensory Preference of Sliced Salmon
Yazarlar:
Hande Doğruyol
,
Şafak Ulusoy
,
Sühendan Mol
,
Didem Üçok Alakavuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2021866499
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Quality Changes of Thermal Pasteurized Mussels (Mytilus galloprovincialis) During Refrigerated Storage at 4±1°C
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Didem Üçok Alakvuk
,
Şafak Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1351
0
FAVORİ
1351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Sciences and Engineering
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
FARKLI PASTÖRİZASYON SICAKLIKLARININ (50°C ve 70°C) KARİDESİN (Parapenaeus longirostris) KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ANİ ETKİSİ
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Şehnaz Yasemin Tosun
,
İdil Can Tunçelli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21103
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
1
ATIF
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
2
ATIF
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat