Hande DOĞRUYOL Dr. Öğr. Üyesi İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 5 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 0
5 Yayın
14 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

İşleme Teknolojileri

Kurum

İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

232

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

312

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1719

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4008

0

ATIF

0

FAVORİ

4008

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.