Hande Doğruyol profil resmi
Hande Doğruyol Dr. Öğr. Üyesi İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 7 Hakemlik 23 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
7 Yayın
23 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

326

0

379

0

875

0

635

0

3493

USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6024

0

6024

Yayınlar

3

0

3493

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.