Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zafer Ceylan
Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl University
Yayın
11
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
18
11
Yayın
11
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
Van Yüzüncü Yıl University
Yayınlar
Production of Rosmarinic Acid Nanoparticles, and Investigation of Anti-Oxidation Effects on Salmon Fish Meat
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Yasemin Budama Kilinc
,
Azime Yılmaz
,
Kübra Ünal
,
Burak Özdenir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1022787
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The visual characteristics and quality of cultured gilthead seabream (Sparus aurata) in earthen ponds and net cages in Turkey
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
, Sevan Gürün,
Samet Kalkan
,
Onnocan Hulyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1055
0
FAVORİ
1055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalamar örneklerinde tekstürel bozulmanın tespiti: üç farklı aracın mikrobiyolojik, görsel ve fiziko-kimyasal analizlerle desteklenmesi
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Turgay Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1255
0
FAVORİ
1255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
514
0
FAVORİ
514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel ve Yenilikçi Paketleme Teknolojileri: Balıketi Muhafazasında Potansiyel Kullanımı
Yazarlar:
Nazan Kutlu
,
Zafer Ceylan
, Mehmet Mustafa Ekin,
Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.754521
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1224
0
FAVORİ
1224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstavrit balığında ayıklama işlemi: Kalite, gıda güvenliği ve halk sağlığı ilişkisi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Remziye Eda Yardımcı
, Samime Özturan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2104
0
FAVORİ
2104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.649379
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1508
0
FAVORİ
1508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Fesleğen, Taze Sarımsak ve Dereotu ile Muamele Edilen Sous Vide Levrek (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758)Filetolarının Bazı Kalite Değişimlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Zafer Ceylan
, Gülgün Fatma Ünal Şengör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.577330
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.414488
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6296
0
FAVORİ
6296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Günlerde Soğuk Muhafazadan Çıkarılan ve Farklı Sıcaklıklarda Pişirilen Balıkların Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.425528
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1388
0
FAVORİ
1388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2684
0
FAVORİ
2684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Production of Rosmarinic Acid Nanoparticles, and Investigation of Anti-Oxidation Effects on Salmon Fish Meat
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Yasemin Budama Kilinc
,
Azime Yılmaz
,
Kübra Ünal
,
Burak Özdenir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1022787
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
1
ATIF
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Filiz Altay
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.795957
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
514
1
ATIF
0
FAVORİ
514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstavrit balığında ayıklama işlemi: Kalite, gıda güvenliği ve halk sağlığı ilişkisi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Remziye Eda Yardımcı
, Samime Özturan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.10
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2104
1
ATIF
0
FAVORİ
2104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
Yazarlar:
Turgay Çetinkaya
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.649379
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1508
4
ATIF
0
FAVORİ
1508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Fesleğen, Taze Sarımsak ve Dereotu ile Muamele Edilen Sous Vide Levrek (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758)Filetolarının Bazı Kalite Değişimlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Zafer Ceylan
, Gülgün Fatma Ünal Şengör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.577330
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
3
ATIF
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.414488
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6296
5
ATIF
0
FAVORİ
6296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2684
3
ATIF
0
FAVORİ
2684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat