Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zafer Ceylan
Doç.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kurum
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
DUMANLANMIŞ SU ÜRÜNLERİ VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR (PAH's)
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün Şengör
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
451
0
ATIF
1
FAVORİ
451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul İlinin Çeşitli Bölgelerinde Satışa Sunulan Karides, Hamsi ve Mezgit'in Et Dokusundaki Polisiklik Aromatik Hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin Tespit Edilmesi
Yazarlar:
Esra Billur Balcıoğlu
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.464001
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
0
ATIF
1
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İstanbul İlinin Çeşitli Bölgelerinde Satışa Sunulan Karides, Hamsi ve Mezgit'in Et Dokusundaki Polisiklik Aromatik Hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin Tespit Edilmesi
Yazarlar:
Esra Billur Balcıoğlu
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.464001
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
1
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜREKKEP BALIĞI'NIN (Sepia officinalis, L. 1758) YENİLEBİLİR VÜCUT KISIMLARININ BESİN BİLEŞİMİ VE RANDIMANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
,
Onur Gönülal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
258
0
FAVORİ
258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün F. Ünal Şengör
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/TJAS201702
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3003
0
FAVORİ
3003
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nisin ve su ürünleri
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3162
0
FAVORİ
3162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DUMANLANMIŞ SU ÜRÜNLERİ VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR (PAH's)
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün Şengör
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
451
1
FAVORİ
451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Sciences and Engineering
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Nisin ve su ürünleri
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3162
4
ATIF
0
FAVORİ
3162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat