Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Samin Toupal
Yüksek Lisans
SAKARYA UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
SAKARYA UNIVERSITY
Yayınlar
COVID-19 salgınında tüketicilerin gıda satın alma, gıda hijyeni ve beslenme davranışları
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Elif Başyazıcı
,
Ervin Atasoy
,
Gul Mazreku
,
Sinem Çetin
,
Samin Toupal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yazarlar:
Serap Coşansu Akdemir
,
Samin Toupal
,
Özge Aslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
1
ATIF
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat