avatar
Oktay Yemiş Prof. Dr. SAKARYA UNIV
Yayın 2 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 19
2 Yayın
9 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

SAKARYA UNIV

Yayınlar

BEZELYE KABUK PROTEİN KONSANTRATININ GIDA BİLEŞENİ OLARAK SUCUK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23095
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 335

0

335

Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut, Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13142

0

13142

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut, Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
ATIF 14 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13142

14

0

13142

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.