Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Senem Suna
Doç. Dr.
Bursa Uludag University
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Temel Gıda İşlemleri
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Bursa Uludag University
Yayınlar
SAFRAN KULLANILARAK HAZIRLANAN KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Senem Suna
,
Kübra Çiftçi
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19139
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Esra Terakye, Merve Gözde Bayrakdar,
Senem Suna
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19085
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1483
0
FAVORİ
1483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Yayınlar
SAFRAN KULLANILARAK HAZIRLANAN KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Senem Suna
,
Kübra Çiftçi
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19139
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
1
ATIF
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat