Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çetin Kadakal
Prof. Dr.
Pamukkale Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
7
8
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-6608-3887
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Pamukkale Üniversitesi
Popüler Yayınları
Kuşburnu (Rosa canina L.) nektarında rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Çetin Kadakal
, Tolga Duman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1072
0
ATIF
1
FAVORİ
1072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.687653
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
1
ATIF
1
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sugar and Resveratrol Content of Black Mulberry Juice: The Role of Different Temperatures in the Storage Process and Their Effects on Nutritional Values
Yazarlar:
Emine Çağlar
,
Çetin Kadakal
,
Aslı Dönmez
,
Pınar Şengün
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Turkish Journal of Engineering
DOI: 10.31127/tuje.1786861
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
61
0
FAVORİ
61
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Changes in water-soluble vitamins and bioactive compounds of cranberry (Cornus mas L.) nectar under different storage conditions
Yazarlar:
Fatma Menzek
,
Çetin Kadakal
,
Pınar Şengün
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1646626
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
149
0
FAVORİ
149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Compositional Changes of the Jujube Fruit During Solar and Tray Drying
Yazarlar:
Fatma Yaşa
,
Pınar Şengün
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1075826
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
0
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Review: The Physical, Nutritional, Bioactive Properties and Health Benefits of Jujube Fruit
Yazarlar:
Fadime Begüm Tepe
,
Raci Ekinci
,
Çetin Kadakal
,
Nizam Mustafa Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.913267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2670
0
FAVORİ
2670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Goji Berry (Lycium barbarum L.) Meyvelerinin Olgunlaşma Aşamalarının ve Fırında Kurutmanın Karotenoid Bileşimi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Pınar Şengün,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.976116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
802
0
FAVORİ
802
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Thermal Degradation Kinetics of Ascorbic Acid and Some B-Complex Vitamins in Black Mulberry (Morus nigra) Juice
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.698999
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4749
0
FAVORİ
4749
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.687653
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
1
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuşburnu (Rosa canina L.) nektarında rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Çetin Kadakal
, Tolga Duman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1072
1
FAVORİ
1072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Turkish Journal of Engineering
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
A Review: The Physical, Nutritional, Bioactive Properties and Health Benefits of Jujube Fruit
Yazarlar:
Fadime Begüm Tepe
,
Raci Ekinci
,
Çetin Kadakal
,
Nizam Mustafa Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.913267
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2670
6
ATIF
0
FAVORİ
2670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.687653
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
1
ATIF
1
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI