Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çetin Kadakal
Doç. Dr.
Pamukkale Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
6
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Pamukkale Üniversitesi
Popüler Yayınları
Kuşburnu (Rosa canina L.) nektarında rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Çetin Kadakal
, Tolga Duman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
0
ATIF
1
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.687653
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1536
0
ATIF
1
FAVORİ
1536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Compositional Changes of the Jujube Fruit During Solar and Tray Drying
Yazarlar:
Fatma Yaşa
,
Pınar Şengün
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1075826
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
463
0
FAVORİ
463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Review: The Physical, Nutritional, Bioactive Properties and Health Benefits of Jujube Fruit
Yazarlar:
Fadime Begüm Tepe
,
Raci Ekinci
,
Çetin Kadakal
,
Nizam Mustafa Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.913267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1624
0
FAVORİ
1624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Goji Berry (Lycium barbarum L.) Meyvelerinin Olgunlaşma Aşamalarının ve Fırında Kurutmanın Karotenoid Bileşimi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Pınar Şengün,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.976116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
409
0
FAVORİ
409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Thermal Degradation Kinetics of Ascorbic Acid and Some B-Complex Vitamins in Black Mulberry (Morus nigra) Juice
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1637
0
FAVORİ
1637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadut (Morus nigra) suyunda rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Cemre Sernikli
,
Çetin Kadakal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.687653
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1536
1
FAVORİ
1536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuşburnu (Rosa canina L.) nektarında rutin ve toplam fenolik bileşiklerin ısıl parçalanma kinetiği
Yazarlar:
Çetin Kadakal
, Tolga Duman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
1
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
A Review: The Physical, Nutritional, Bioactive Properties and Health Benefits of Jujube Fruit
Yazarlar:
Fadime Begüm Tepe
,
Raci Ekinci
,
Çetin Kadakal
,
Nizam Mustafa Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.913267
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1624
3
ATIF
0
FAVORİ
1624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat