Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Beraat Özçelik
Beraat Özçelik
Prof. Dr.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
8
10
Yayın
0
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLER İLE EKSTRAKTE EDİLMİŞ PROPOLİS ÖRNEKLERİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Feride Sonverdi
,
Ümit Altuntaş
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23
0
FAVORİ
23
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption
Yazarlar:
Ümit Altuntaş
,
İsmail Güzel
,
Özlem Yılmaz
,
Sibel Uluata
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199660
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
551
0
FAVORİ
551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnce Film Hidrasyon ve Mikrofluidizasyon Yöntemleri Kullanılarak Polifenollerin Yüksek Verimle Nanokapsüllere Yüklenmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Kadriye Nur Kasapoğlu
,
Ceren Güngör
,
Esra Nur Ertürk
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.946290
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
0
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1749
0
FAVORİ
1749
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Kuşburnu Meyvesinden Süperkritik CO2 Ekstraksiyonu ile Doğal Pigment Eldesinin Yüzey Yanıt Yöntemi Kullanılarak Modellenmesi ve Optimizasyonu
Yazarlar: Kadriye Kasapoğlu,
Evren Demircan
,
Mine Özgüven
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.747799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1605
0
FAVORİ
1605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAÇA YEŞİL ÇAYI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BİTTER ÇİKOLATA GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Mine Özgüven
, İjlal Berktaş, Özlem Gönül,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1183
0
FAVORİ
1183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTIOXIDANT CAPACITIES AND PHENOLIC PROFILES OF OTTOMAN STRAWBERRY FRUIT AND OTTOMAN STRAWBERRY JAM
Yazarlar: Erinç Koçak,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
805
0
FAVORİ
805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANGIOTENSIN-I-CONVERTING ENZYME INHIBITORY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TRYPTIC SPIRULINA PLATENSIS PROTEIN HYDROLYSATES: EFFECT OF HYDROLYSIS AND IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION
Yazarlar:
Aysun Yücetepe
, Kadriye Nur Kasapoğlu,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
746
0
FAVORİ
746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Ecological Life Sciences
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1749
6
ATIF
0
FAVORİ
1749
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
2
ATIF
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat