Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayhan Duran
Doç. Dr.
AKSARAY UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
2
3
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-4042-0988
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AKSARAY UNIVERSITY
Yayınlar
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
0
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SIĞIR LAKTOFERRİNİN ÇİĞ SÜTÜN MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayhan Duran
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
541
0
FAVORİ
541
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİTOSAN KAPLAMANIN SOĞUTULARAK SAKLANAN ETLERİN MİKROBİYOLOJİK VE OKSİDATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Halil İbrahim Kahve
,
Ayhan Duran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Aksaray University Journal of Science and Engineering
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
ZIZIPHUS JUJUBE (HÜNNAP) İÇ VE ÇEKİRDEK DOKULARINDAN FENOLİKLERİN IN VITRO SİNDİRİM SIRASINDA BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Eda Şensu
,
Ayhan Duran
,
Beraat Özçelik
,
Aysun Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23033
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
1
ATIF
0
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SIĞIR LAKTOFERRİNİN ÇİĞ SÜTÜN MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayhan Duran
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21041
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
541
2
ATIF
0
FAVORİ
541
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİTOSAN KAPLAMANIN SOĞUTULARAK SAKLANAN ETLERİN MİKROBİYOLOJİK VE OKSİDATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Halil İbrahim Kahve
,
Ayhan Duran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20080
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
1
ATIF
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat