Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mine Özgüven
Dr.
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
5
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
İnce Film Hidrasyon ve Mikrofluidizasyon Yöntemleri Kullanılarak Polifenollerin Yüksek Verimle Nanokapsüllere Yüklenmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Kadriye Nur Kasapoğlu
,
Ceren Güngör
,
Esra Nur Ertürk
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.946290
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1005
0
FAVORİ
1005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Kuşburnu Meyvesinden Süperkritik CO2 Ekstraksiyonu ile Doğal Pigment Eldesinin Yüzey Yanıt Yöntemi Kullanılarak Modellenmesi ve Optimizasyonu
Yazarlar: Kadriye Kasapoğlu,
Evren Demircan
,
Mine Özgüven
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.747799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1828
0
FAVORİ
1828
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2173
0
FAVORİ
2173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1435
0
FAVORİ
1435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAÇA YEŞİL ÇAYI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BİTTER ÇİKOLATA GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Mine Özgüven
, İjlal Berktaş, Özlem Gönül,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1568
0
FAVORİ
1568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Yayınlar
Çeşitli Yörelerimizde Üretilen Çiçek Ballarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksi’ne Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mine Özgüven
,
Evren Demircan
,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.758399
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2173
6
ATIF
0
FAVORİ
2173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atıkların Değerlendirmesi: Fındık (Corylus avellana L.) ve Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) İç Zarlarından Elde Edilen Fenolikçe Zengin Ekstraktlara Lipozomal Taşıma Sistemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Mine Özgüven
, Bahar Beyde,
Beraat Özçelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.722037
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1435
2
ATIF
0
FAVORİ
1435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat