avatar
Ali Adnan Hayaloğlu Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 4
2 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

ACI TAT ALGILANMA MEKANİZMASI, SÜT ÜRÜNLERİNDE PEPTİT KAYNAKLI ACILIĞIN GİDERİLMESİ VE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19151
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1206

0

2

1206

Yayınlar

0

1063

2

1206

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

1063

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.