Ahmet Ferit Atasoy profil resmi
Ahmet Ferit Atasoy Prof. Dr. Harran Üniversitesi
Yayın 14 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 32
14 Yayın
12 Hakemlik
32 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

Harran Üniversitesi

Yayınlar

0

296

0

3363

0

1294

0

1034

0

1200

0

1220

0

1780

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

0

1103

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2723

0

2723

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1572

0

1572

Yayınlar

1

0

3363

2

0

1034

6

0

1220

3

0

1026

4

0

1780

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

3

0

1103

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2723

9

0

2723

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1572

3

0

1572

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.