Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Ferit Atasoy
Prof. Dr.
Harran Üniversitesi
Yayın
14
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
31
14
Yayın
12
Hakemlik
31
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Süt Teknolojisi
Kurum
Harran Üniversitesi
Yayınlar
Zeytin yaprağı özütünün tereyağı, ayçiçek yağı ve patates cipsinde lipit oksidasyonu üzerindeki etkileri
Yazarlar:
Aziz Korkmaz
,
Sevim Gaser
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1460295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Psyllium (Plantago Ovata) Müsilaj Tozu ve Probiyotik Saccharomyces Boulardii Içeren Sodyum Kazeinat Bazlı Yenilebilir Biyoaktif Filmler
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Dilek Aslan Kaya
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1325976
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
463
0
FAVORİ
463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama sıcaklığı, depolama süresi ve zeytinyağı ilavesinin pul kırmızıbiberin bazı özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Esra Çetiner
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Aziz Korkmaz
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1136959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
486
0
FAVORİ
486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus rhamnosus GG VE Bifidobacterium bifidum BB-12 İÇEREN YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1073615
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3236
0
FAVORİ
3236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sadeyağ üretiminde kullanılan süt, yoğurt ve kremanın gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Zahide Polat
,
Sevda Kamacı
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.984787
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
0
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyan (Glycyrrhiza glabra): Çabuk çözünür mikrokapsül üretimi
Yazarlar:
Bülent Başyiğit
,
İbrahim Hayoğlu
,
Gülbahar Akyar
, Sara Bulut,
Ömer Faruk Gamlı
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.771780
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
0
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (GAP) yetiştirilen bazı durum buğdayı çeşitlerinin kalite özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.738505
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1176
0
FAVORİ
1176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of fatty acids profiles and volatile compounds of cows’ and goats’ butters
Yazarlar:
Filiz Yıldız Akgül
,
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.1.2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
998
0
FAVORİ
998
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve İnek Sütlerinden Üretilen Şanlıurfa Sadeyağlarının Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar: Dilek Yokuş,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.538220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1725
0
FAVORİ
1725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Stevia Özü İlavesinin Çilek Aromalı Acidophilus-Bifidus Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
H.avni Kırmacı
,
A.ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1457
0
FAVORİ
1457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1088
0
FAVORİ
1088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
A. Ferit Atasoy
, İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2660
0
FAVORİ
2660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
0
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Psyllium (Plantago Ovata) Müsilaj Tozu ve Probiyotik Saccharomyces Boulardii Içeren Sodyum Kazeinat Bazlı Yenilebilir Biyoaktif Filmler
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Dilek Aslan Kaya
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1325976
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
463
1
ATIF
0
FAVORİ
463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus rhamnosus GG VE Bifidobacterium bifidum BB-12 İÇEREN YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1073615
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3236
1
ATIF
0
FAVORİ
3236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
2
ATIF
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (GAP) yetiştirilen bazı durum buğdayı çeşitlerinin kalite özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.738505
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1176
6
ATIF
0
FAVORİ
1176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of fatty acids profiles and volatile compounds of cows’ and goats’ butters
Yazarlar:
Filiz Yıldız Akgül
,
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.1.2
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
998
3
ATIF
0
FAVORİ
998
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve İnek Sütlerinden Üretilen Şanlıurfa Sadeyağlarının Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar: Dilek Yokuş,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.538220
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1725
4
ATIF
0
FAVORİ
1725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1088
3
ATIF
0
FAVORİ
1088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
A. Ferit Atasoy
, İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2660
8
ATIF
0
FAVORİ
2660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
3
ATIF
0
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat