avatar
Ali Yıldırım Doç. Dr. HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 2
8 Yayın
4 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Karabuğday ununun Fatayer’in (zahter karışımlı börek) kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ali Yıldırım , Zana Karaboğa , Firuze Amasyalı
DOI: 10.29050/harranziraat.1338053
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 406

0

406

0

622

0

372

0

622

0

1103

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

0

1051

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

0

2566

Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan, Ali Yıldırım , Hasan Vardin
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4404

0

4404

Yayınlar

1

0

372

1

0

622

6

0

1103

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

3

0

1051

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

8

0

2566

Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan, Ali Yıldırım , Hasan Vardin
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4404

2

0

4404

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.