İbrahim Hayoğlu profil resmi
İbrahim Hayoğlu Prof. Dr. Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 15 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 13
15 Yayın
14 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 25277

0

1

25277

Yayınlar

0

309

0

951

0

1520

TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2117

0

2117

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

0

1527

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2722

0

2722

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8159

0

8159

0

2196

0

3744

MENENGİCİN ŞEKERLEME ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar: İbrahim Hayoğlu , Gülşah İzol
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1918

0

1918

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 25277

1

25277

Yayınlar

3

0

1520

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

3

0

1527

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2722

4

0

2722

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8159

3

0

8159

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.