Bülent Başyiğit profil resmi
Bülent Başyiğit Doç. HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 11
14 Yayın
4 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

868

Yayınlar

0

1366

0

1512

0

1165

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

0

1700

TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2451

0

2451

0

2186

Püskürtmeli Kurutucu ile Nane (Mentha piperita ve Mentha spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam
DOI: 10.29050/harranziraat.303125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4194

0

4194

Yayınlar

1

0

1165

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

7

0

1700

Püskürtmeli Kurutucu ile Nane (Mentha piperita ve Mentha spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam
DOI: 10.29050/harranziraat.303125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4194

1

0

4194

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.