Bülent Başyiğit profil resmi
Bülent Başyiğit Dr. Öğr. Üyesi HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 8
14 Yayın
4 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

620

Yayınlar

0

905

0

1225

0

981

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

0

1527

TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2301

0

2301

0

2053

Püskürtmeli Kurutucu ile Nane (Mentha piperita ve Mentha spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam
DOI: 10.29050/harranziraat.303125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3987

0

3987

Yayınlar

1

0

981

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

5

0

1527

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.