Bülent Başyiğit profil resmi
Bülent Başyiğit Doç. HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 13
14 Yayın
4 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

918

Yayınlar

0

1497

0

1634

0

1205

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1763

0

1763

TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2506

0

2506

0

2252

Püskürtmeli Kurutucu ile Nane (Mentha piperita ve Mentha spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam
DOI: 10.29050/harranziraat.303125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4261

0

4261

Yayınlar

1

0

1634

1

0

1205

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1763

8

0

1763

Püskürtmeli Kurutucu ile Nane (Mentha piperita ve Mentha spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam
DOI: 10.29050/harranziraat.303125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4261

1

0

4261