avatar
Fatih Mehmet Yılmaz Doç. Dr. ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 8 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 18
8 Yayın
35 Hakemlik
18 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3078

3

1

3078

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11026

5

1

11026

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3268

0

3268

0

1792

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11026

1

11026

0

747

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3078

1

3078

0

3616

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3268

4

0

3268

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11026

5

1

11026

3

0

747

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3078

3

1

3078

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3616

3

0

3616

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.