Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Seda Ersus
Seda Ersus
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
14
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
10
14
Yayın
6
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29082
0
ATIF
1
FAVORİ
29082
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9111
4
ATIF
1
FAVORİ
9111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Aromatik bitki ekstraktları ile zenginleştirilmiş fonksiyonel elma suyu üretimi
Yazarlar:
Seda Ersus
,
İdil Tekin
,
Rahila Visali
,
Zulfiya Allahverdiyeva
,
İrada Askerova
,
Aybeniz Hasanova
,
Rovshan Kamalov
,
Dürdane Aliyeva
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1433287
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
0
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Atıklarından Selüloz Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu ve Nanoselüloz Üretimi
Yazarlar:
Nergiz Hayatioğlu
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1326627
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
99
0
FAVORİ
99
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetişmekte Olan Kırmızı Ejder Meyvesi (Hylocereus polyrhizus)’ nin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Yılmaz
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: 10.51532/meyve.1182770
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
0
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastörizasyon İşlemi Uygulanan Kuru Trabzon Hurmalarının Depolama Süresince Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
,
Büşra Yılmaz
,
Zülal Aksoy
,
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: 10.51532/meyve.1182804
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
181
0
FAVORİ
181
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastörizasyon İşlemi Uygulanan Kuru Trabzon Hurmalarının Depolama Süresince Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
,
Büşra Yılmaz
,
Zülal Aksoy
,
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32
0
FAVORİ
32
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetişmekte Olan Kırmızı Ejder Meyvesi (Hylocereus polyrhizus)’ nin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Yılmaz
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
44
0
FAVORİ
44
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma tekniklerinin kuru Aronya (Aronia melanocarpa) meyvesi ve tozunun kalitesine etkisi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1287089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
0
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne Yaprağından (Laurus Nobilis L.) Fenolik Bileşiklerin Ekstraksiyonunda Farklı Yöntemlerin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1109316
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
0
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Miray Çetiner
, Nergiz Hayatioğlu,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
0
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Arzu Yalçın Melikoğlu
, Serap Cesur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.528965
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1289
0
FAVORİ
1289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9111
1
FAVORİ
9111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3361
0
FAVORİ
3361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29082
1
FAVORİ
29082
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Meyve Bilimi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Miray Çetiner
, Nergiz Hayatioğlu,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
2
ATIF
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
1
ATIF
0
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9111
4
ATIF
1
FAVORİ
9111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3361
3
ATIF
0
FAVORİ
3361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat