Seda Ersus profil resmi
Seda Ersus Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 18
14 Yayın
9 Hakemlik
18 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 31324

0

1

31324

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10392

5

1

10392

Yayınlar

0

398

0

1268

0

120

0

3407

0

465

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 694

0

694

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 845

0

845

0

1570

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10392

1

10392

0

3661

1

31324

Yayınlar

1

0

398

2

0

3407

3

0

465

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 694

2

0

694

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 845

1

0

845

Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
DOI: 10.21597/jist.528965
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1570

1

0

1570

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10392

5

1

10392

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3661

3

0

3661

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.