Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seda Ersus
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
14
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
18
14
Yayın
9
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31324
0
ATIF
1
FAVORİ
31324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10392
5
ATIF
1
FAVORİ
10392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Aromatik bitki ekstraktları ile zenginleştirilmiş fonksiyonel elma suyu üretimi
Yazarlar:
Seda Ersus
,
İdil Tekin
,
Rahila Visali
,
Zulfiya Allahverdiyeva
,
İrada Askerova
,
Aybeniz Hasanova
,
Rovshan Kamalov
,
Dürdane Aliyeva
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1433287
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
0
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Atıklarından Selüloz Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu ve Nanoselüloz Üretimi
Yazarlar:
Nergiz Hayatioğlu
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1326627
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
0
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetişmekte Olan Kırmızı Ejder Meyvesi (Hylocereus polyrhizus)’ nin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Yılmaz
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: 10.51532/meyve.1182770
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
0
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastörizasyon İşlemi Uygulanan Kuru Trabzon Hurmalarının Depolama Süresince Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
,
Büşra Yılmaz
,
Zülal Aksoy
,
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: 10.51532/meyve.1182804
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
312
0
FAVORİ
312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastörizasyon İşlemi Uygulanan Kuru Trabzon Hurmalarının Depolama Süresince Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
,
Büşra Yılmaz
,
Zülal Aksoy
,
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
104
0
FAVORİ
104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetişmekte Olan Kırmızı Ejder Meyvesi (Hylocereus polyrhizus)’ nin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Yılmaz
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
120
0
FAVORİ
120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma tekniklerinin kuru Aronya (Aronia melanocarpa) meyvesi ve tozunun kalitesine etkisi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1287089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3407
0
FAVORİ
3407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne Yaprağından (Laurus Nobilis L.) Fenolik Bileşiklerin Ekstraksiyonunda Farklı Yöntemlerin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1109316
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
465
0
FAVORİ
465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Miray Çetiner
, Nergiz Hayatioğlu,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
0
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
845
0
FAVORİ
845
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Arzu Yalçın Melikoğlu
, Serap Cesur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.528965
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1570
0
FAVORİ
1570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10392
1
FAVORİ
10392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3661
0
FAVORİ
3661
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31324
1
FAVORİ
31324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Meyve Bilimi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Siyah Havuç Suyu Atıklarından Selüloz Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu ve Nanoselüloz Üretimi
Yazarlar:
Nergiz Hayatioğlu
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1326627
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
1
ATIF
0
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma tekniklerinin kuru Aronya (Aronia melanocarpa) meyvesi ve tozunun kalitesine etkisi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1287089
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3407
2
ATIF
0
FAVORİ
3407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne Yaprağından (Laurus Nobilis L.) Fenolik Bileşiklerin Ekstraksiyonunda Farklı Yöntemlerin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Ayça Akyüz
,
İdil Tekin
,
Seda Ersus
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1109316
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
465
3
ATIF
0
FAVORİ
465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Miray Çetiner
, Nergiz Hayatioğlu,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
2
ATIF
0
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Seda Ersus
,
A. Zeki Hepçimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
845
1
ATIF
0
FAVORİ
845
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
Yazarlar:
Seda Ersus
,
Arzu Yalçın Melikoğlu
, Serap Cesur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.528965
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1570
1
ATIF
0
FAVORİ
1570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10392
5
ATIF
1
FAVORİ
10392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3661
3
ATIF
0
FAVORİ
3661
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat