Seda Ersus profil resmi
Seda Ersus Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 27
16 Yayın
10 Hakemlik
27 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 33336

0

1

33336

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11925

5

1

11925

Yayınlar

0

452

0

708

0

1888

0

250

0

4627

0

722

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 851

0

851

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1089

0

1089

0

1802

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11925

1

11925

0

4034

1

33336

Yayınlar

5

0

708

4

0

4627

3

0

722

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 851

2

0

851

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1089

2

0

1089

Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
DOI: 10.21597/jist.528965
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1802

2

0

1802

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11925

5

1

11925

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4034

3

0

4034

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.