Seda Ersus profil resmi
Seda Ersus Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 15
14 Yayın
8 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 30313

0

1

30313

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9962

5

1

9962

Yayınlar

0

296

0

1067

0

86

0

3004

0

430

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

0

642

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 800

0

800

0

1473

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9962

1

9962

0

3575

1

30313

Yayınlar

1

0

3004

2

0

430

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

2

0

642

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 800

1

0

800

Meyve Suyu İşleme Tesisi Atıklarından Biyokompozit Ambalaj Malzemelerinin Üretimi
DOI: 10.21597/jist.528965
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1473

1

0

1473

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9962

5

1

9962

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3575

3

0

3575

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.