A. Zeki Hepçimen profil resmi
A. Zeki Hepçimen Yrd. Doç. Dr. Celal Bayar Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Celal Bayar Üniversitesi

Yayınlar

0

13802

0

1987

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 707

0

707

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 862

0

862

Yayınlar

1

0

13802

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 707

2

0

707

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 862

1

0

862

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.