A. Zeki Hepçimen profil resmi
A. Zeki Hepçimen Yrd. Doç. Dr. Celal Bayar Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
9 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Celal Bayar Üniversitesi

Popüler Yayınları

1

1

11747

Yayınlar

1

11747

0

1835

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

0

650

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 811

0

811

Yayınlar

1

1

11747

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

2

0

650

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 811

1

0

811

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.