Mustafa Çam profil resmi
Mustafa Çam Prof. Dr. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 22 TR Dizin Atıf 12
13 Yayın
7 Hakemlik
22 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

39

0

514

0

3696

ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir, Serap Berktaş , Mustafa Çam
DOI: 10.21923/jesd.904344
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2283

0

2283

0

1266

0

5223

ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1850

0

1850

Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, Zafer Erbay , Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5250

0

5250

0

2728

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1690

0

1690

Yayınlar

1

0

514

3

0

3696

ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir, Serap Berktaş , Mustafa Çam
DOI: 10.21923/jesd.904344
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2283

6

0

2283

3

0

1266

Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, Zafer Erbay , Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5250

1

0

5250

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1690

7

0

1690

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.