Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zafer Erbay
Prof. Dr.
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
18
5
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
0000-0003-3125-6466
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de üretilen enzim modifiye süt ürünlerinin lipolitik ve proteolitik olgunlaşma düzeylerinin incelenmesi
Yazarlar:
Zafer Erbay
, Pelin Salum, Gökçe Gövce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
871
0
ATIF
1
FAVORİ
871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu,
Zafer Erbay
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4852
0
FAVORİ
4852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle krema tozunun SPME yöntemi ile uçucu bileşiklerinin analizinde ekstraksiyon faktörlerinin etkisi
Yazarlar:
Zafer Erbay
, Pelin Salum
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artıbilim: Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
0
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de üretilen enzim modifiye süt ürünlerinin lipolitik ve proteolitik olgunlaşma düzeylerinin incelenmesi
Yazarlar:
Zafer Erbay
, Pelin Salum, Gökçe Gövce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
871
1
FAVORİ
871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hellim Peynirinin Bileşimi ile Renk ve Dokusal Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar:
Zafer Erbay
, Nurcan Koca, Mustafa Üçüncü
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3666
0
FAVORİ
3666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin Yaprağının (Olea europaea L.)Kuruma Kinetiğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Zafer Erbay
, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2008 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
988
0
FAVORİ
988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Artıbilim: Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu,
Zafer Erbay
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4852
1
ATIF
0
FAVORİ
4852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat