Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Kaya
Doktora
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-3181-2517
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Kaya
,
Serap Berktaş
,
Neşe Adanacıoğlu
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1626
0
FAVORİ
1626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kurul Üyeliği
Kayseri Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Kaya
,
Serap Berktaş
,
Neşe Adanacıoğlu
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21007
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1626
1
ATIF
0
FAVORİ
1626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat