Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Yalçın
Prof. Dr.
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Yağ Teknolojisi
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Tulumba ve lokma hamurunun kızartılmasında kullanılan kızartma yağının incelenmesi
Yazarlar: Nazmiye Nur Çelik,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1485134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
245
0
FAVORİ
245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ
Yazarlar:
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Mustafa Çam
,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.830668
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık Yağı ve Mikroenkapsüle Fındık Yağı Kullanımının Keklerin Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Betül Oskaybas,
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
,
Hasan Yalçın
,
Zeliha Yıldırım
,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.724667
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları
Yazarlar: Tuğba Dedebaş,
Tugba Dursun Capar
,
Lütfiye Ekici
,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.759702
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3831
0
FAVORİ
3831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Biber (Capsicum Annuum L.) Posa ve Çekirdeklerinin Toplam Fenolik İçerik, Antioksidan Aktivite ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Yalçın
,
Hatice Kavuncuoglu
,
Tugba Dursun Capar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekstra Sızma Zeytinyağı ve Riviera Zeytinyağı İlavesinin Tereyağının Özellikleri Üzerine Etkileri: D-Optimal Dizayna Dayalı Optimizasyon Çalışması
Yazarlar:
Hasan Yalcin
,
Tugba Dursun Capar
,
Hatice Kavuncuoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1280
0
FAVORİ
1280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tuğba Dursun Çapar
,
Hatice Kavuncuoğlu
,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Zeytin Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1985
0
FAVORİ
1985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Zeytin Bilimi
Hakemlik
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Yayınlar
Fındık Yağı ve Mikroenkapsüle Fındık Yağı Kullanımının Keklerin Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Betül Oskaybas,
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
,
Hasan Yalçın
,
Zeliha Yıldırım
,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.724667
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
1
ATIF
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları
Yazarlar: Tuğba Dedebaş,
Tugba Dursun Capar
,
Lütfiye Ekici
,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.759702
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3831
6
ATIF
0
FAVORİ
3831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat