avatar
Hasan Yalçın Prof. Dr. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 7
7 Yayın
1 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Yağ Teknolojisi

Kurum

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Tulumba ve lokma hamurunun kızartılmasında kullanılan kızartma yağının incelenmesi
Yazarlar: Nazmiye Nur Çelik, Hasan Yalçın
DOI: 10.56833/gidaveyem.1485134
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 310

0

310

Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.759702
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3942

0

3942

Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Zeytin Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2089

0

2089

Yayınlar

Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.759702
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3942

6

0

3942

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.