Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Erinç
Doç.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
9
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Popüler Yayınları
SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
0
ATIF
1
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
BİTKİSEL LİF-BÜTİRİK ASİT ESTERLERİNİN ÜRETİMİ VE KEK FORMÜLASYONUNDA EMÜLGATÖR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar: Sena Erol,
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23119
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
237
0
FAVORİ
237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı nişasta kaynakları ile üretilen köfterlerin renk ve tekstür özelliklerinin araştırılması
Yazarlar:
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.934970
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık Yağı ve Mikroenkapsüle Fındık Yağı Kullanımının Keklerin Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Betül Oskaybas,
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
,
Hasan Yalçın
,
Zeliha Yıldırım
,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.724667
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
0
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI BOYUTLARDA KİNOA KEPEK UNU KULLANIMININ BİSKÜVİLERİN FİZİKSEL, DUYUSAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARGARİN FORMÜLASYONUNDA KONJÜGE LİNOLEİK ASİT KULLANIMININ DEPOLAMA STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayşe Güney
,
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİNOA KEPEK UNU KULLANIMININ KEKLERİN FİZİKSEL, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
,
Abdullah S. Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2160
0
FAVORİ
2160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
1
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
,
Aslı Yorulmaz
,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1059
0
FAVORİ
1059
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAĞ ÇEŞİDİNİN MISIR PÜRESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Gıda
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Fındık Yağı ve Mikroenkapsüle Fındık Yağı Kullanımının Keklerin Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Betül Oskaybas,
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Hakan Erinç
,
Hasan Yalçın
,
Zeliha Yıldırım
,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.724667
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
1
ATIF
0
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat