Aslı Yorulmaz profil resmi
Aslı Yorulmaz Doç. Dr. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 19 Hakemlik 26 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 27
19 Yayın
26 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi

Kurum

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1055

0

1

1055

Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim Çiftçi, Şule Karadeniz, Derya Deniz Şirinyıldız , Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1953

0

1

1953

0

1

234

Yayınlar

1

234

Yağlı tohum küspelerinin gıda endüstrisinde kullanım olanakları
DOI: 10.56833/gidaveyem.1697469
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 335

0

335

0

390

0

1283

0

3105

0

746

0

4137

Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim Çiftçi, Şule Karadeniz, Derya Deniz Şirinyıldız , Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1953

1

1953

Rafinasyon İşlem Basamaklarının Ayçiçek Yağının Yağ Asidi, Sterol ve Uçucu Bileşen Kompozisyonuna Etkisi
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Özlem Erdoğdu, Aslı Yorulmaz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12113

0

12113

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1055

1

1055

TÜRK PİYASASINDAN TOPLANAN BİTKİSEL YAĞLAR VE MARGARİNLERDE 3-MCPD YAĞ ASİDİ ESTERLERİNİN DÜZEYİ
Yazarlar: Derya Deniz Şirinyıldız, Ecem Aydın, Yeliz Öztürk, Tuğçe Avcı, Aslı Yıldırım, Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19039
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1593

0

1593

MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1308

0

1308

Mikrodalga Isıtmanın Pirina Yağının Oksidatif Stabilite ve Yağ Asidi Bileşimine Etkisi
Yazarlar: Semra Bozkurt, Uğraşım Melike Yazıcı, Safiye Bozbey, Aslı Yorulmaz
DOI: 10.25308/aduziraat.315284
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1611

0

1611

Çemen otu (Trigonella foenum-graecum L.) tohumunun yağ asitleri ve sterol bileşimi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.284982
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4048

0

4048

0

1551

0

1512

Yayınlar

2

0

1283

3

0

746

1

0

791

2

0

907

TÜRK PİYASASINDAN TOPLANAN BİTKİSEL YAĞLAR VE MARGARİNLERDE 3-MCPD YAĞ ASİDİ ESTERLERİNİN DÜZEYİ
Yazarlar: Derya Deniz Şirinyıldız, Ecem Aydın, Yeliz Öztürk, Tuğçe Avcı, Aslı Yıldırım, Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19039
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1593

4

0

1593

Çemen otu (Trigonella foenum-graecum L.) tohumunun yağ asitleri ve sterol bileşimi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.284982
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4048

3

0

4048

2

0

1551

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.