Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Yorulmaz
Doç. Dr.
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
19
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
27
19
Yayın
26
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
27
TR Dizin Atıf
0000-0003-4446-6585
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1055
0
ATIF
1
FAVORİ
1055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim Çiftçi, Şule Karadeniz,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1953
0
ATIF
1
FAVORİ
1953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMİ İLE İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞININ ENKAPSÜLASYONU VE TOZ ÜRÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuğçe Yorgancı,
Aslı Zungur Bastioğlu
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
234
0
ATIF
1
FAVORİ
234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMİ İLE İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞININ ENKAPSÜLASYONU VE TOZ ÜRÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuğçe Yorgancı,
Aslı Zungur Bastioğlu
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
234
1
FAVORİ
234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı tohum küspelerinin gıda endüstrisinde kullanım olanakları
Yazarlar:
Burcu Gizem Ersan
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1697469
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
335
0
FAVORİ
335
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laurus nobilis L. ve Lavandula stoechas L. Esansiyel Yağlarının Hızlandırılmış Depolama Sırasında Ayçiçeği ve Zeytinyağlarının Oksidatif Stabiliteleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Özge Yüzereroğlu,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1514855
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Yem İçin Hızlı Alarm Sistemi (RASFF)’nde Bulunan 2022 Yılı Gıda ve Gıda ile Temas Eden Madde Bildirimleri
Yazarlar:
Rabia Aydoğdu
,
Merve Turan
,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.1390275
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
929
0
FAVORİ
929
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Impact of Roasting on Quality and Compositional Characteristics of Fig Seed Oil
Yazarlar:
Aslı Yıldırım Vardin
,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1077480
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1283
0
FAVORİ
1283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif ve sürdürülebilir bir gıda kaynağı olarak algler
Yazarlar:
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3105
0
FAVORİ
3105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RASFF BİLDİRİMLERİNİN ANALİZİ: 2021 YILI GIDA VE GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VERİLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Nil Irmak
,
Kübra Yılmaz
,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22071
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
746
0
FAVORİ
746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avokado Yağının Karakteristik Özellikleri ve Üretim Teknolojisi
Yazarlar:
Ezgi Genç
,
Aslı Yıldırım Vardin
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4137
0
FAVORİ
4137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE BULUNAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ
Yazarlar:
Mehmet Ali Canımoğlu
,
Salih Berkcan Adak
,
Ümit Ünlü
,
Ezgi Genç
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.55071/ticaretfbd.1014853
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim Çiftçi, Şule Karadeniz,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1953
1
FAVORİ
1953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Industrial Refining Process on Fatty Acid, Sterol, Volatile Compound Profile and 3-MCPD Ester Content of Canola and Corn Oils
Yazarlar:
Aslı Yıldırım Vardin
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.942849
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
0
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rafinasyon İşlem Basamaklarının Ayçiçek Yağının Yağ Asidi, Sterol ve Uçucu Bileşen Kompozisyonuna Etkisi
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Özlem Erdoğdu,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12113
0
FAVORİ
12113
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1055
1
FAVORİ
1055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK PİYASASINDAN TOPLANAN BİTKİSEL YAĞLAR VE MARGARİNLERDE 3-MCPD YAĞ ASİDİ ESTERLERİNİN DÜZEYİ
Yazarlar: Derya Deniz Şirinyıldız, Ecem Aydın, Yeliz Öztürk, Tuğçe Avcı, Aslı Yıldırım,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1593
0
FAVORİ
1593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
,
Aslı Yorulmaz
,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1308
0
FAVORİ
1308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga Isıtmanın Pirina Yağının Oksidatif Stabilite ve Yağ Asidi Bileşimine Etkisi
Yazarlar: Semra Bozkurt, Uğraşım Melike Yazıcı, Safiye Bozbey,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.315284
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1611
0
FAVORİ
1611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çemen otu (Trigonella foenum-graecum L.) tohumunun yağ asitleri ve sterol bileşimi
Yazarlar:
Mustafa Kıralan
,
Aslı Yorulmaz
,
Eda Çalıkoğlu
, Ali Bayrak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.284982
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4048
0
FAVORİ
4048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1551
0
FAVORİ
1551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ISITMA TEKNİKLERİNİN FINDIK VE KANOLA YAĞININ STEROL BİLEŞİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz, Mehmet Koç, Cavit Bircan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1512
0
FAVORİ
1512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Derim
Food and Health
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Impact of Roasting on Quality and Compositional Characteristics of Fig Seed Oil
Yazarlar:
Aslı Yıldırım Vardin
,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1077480
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1283
2
ATIF
0
FAVORİ
1283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RASFF BİLDİRİMLERİNİN ANALİZİ: 2021 YILI GIDA VE GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VERİLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Nil Irmak
,
Kübra Yılmaz
,
Derya Deniz Şirinyıldız
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22071
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
746
3
ATIF
0
FAVORİ
746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE BULUNAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ
Yazarlar:
Mehmet Ali Canımoğlu
,
Salih Berkcan Adak
,
Ümit Ünlü
,
Ezgi Genç
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.55071/ticaretfbd.1014853
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
1
ATIF
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Industrial Refining Process on Fatty Acid, Sterol, Volatile Compound Profile and 3-MCPD Ester Content of Canola and Corn Oils
Yazarlar:
Aslı Yıldırım Vardin
,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.942849
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
2
ATIF
0
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK PİYASASINDAN TOPLANAN BİTKİSEL YAĞLAR VE MARGARİNLERDE 3-MCPD YAĞ ASİDİ ESTERLERİNİN DÜZEYİ
Yazarlar: Derya Deniz Şirinyıldız, Ecem Aydın, Yeliz Öztürk, Tuğçe Avcı, Aslı Yıldırım,
Aslı Yorulmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19039
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1593
4
ATIF
0
FAVORİ
1593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çemen otu (Trigonella foenum-graecum L.) tohumunun yağ asitleri ve sterol bileşimi
Yazarlar:
Mustafa Kıralan
,
Aslı Yorulmaz
,
Eda Çalıkoğlu
, Ali Bayrak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.284982
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4048
3
ATIF
0
FAVORİ
4048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1551
2
ATIF
0
FAVORİ
1551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat