Aslı YORULMAZ
Yayın 15 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 9
15 Yayın
12 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Kurum

Popüler Yayınları

Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim ÇİFTÇİ, Şule KARADENİZ, Derya DENİZ ŞİRİNYILDIZ, Aslı YORULMAZ
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 462

0

ATIF

1

FAVORİ

462

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Impact of Roasting on Quality and Compositional Characteristics of Fig Seed Oil
Yayın Bilgisi: 2023 , Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.15832/ankutbd.1077480
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 30

0

ATIF

0

FAVORİ

30

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

125

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

182

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

199

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

264

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi’nde yer alan çevresel kirletici bildirimleri
Yazarlar: Nursevim ÇİFTÇİ, Şule KARADENİZ, Derya DENİZ ŞİRİNYILDIZ , Aslı YORULMAZ
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22009
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 462

0

ATIF

1

FAVORİ

462

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

248

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rafinasyon İşlem Basamaklarının Ayçiçek Yağının Yağ Asidi, Sterol ve Uçucu Bileşen Kompozisyonuna Etkisi
Yazarlar: Aslı YILDIRIM, Özlem ERDOĞDU, Aslı YORULMAZ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8033

0

ATIF

0

FAVORİ

8033

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Aslı YORULMAZ , Hakan ERİNÇ , Abidin TATLI, Aziz TEKİN
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 592

0

ATIF

0

FAVORİ

592

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK PİYASASINDAN TOPLANAN BİTKİSEL YAĞLAR VE MARGARİNLERDE 3-MCPD YAĞ ASİDİ ESTERLERİNİN DÜZEYİ
Yazarlar: Derya DENİZ ŞİRİNYILDIZ, Ecem AYDIN, Yeliz ÖZTÜRK, Tuğçe AVCI, Aslı YILDIRIM, Aslı YORULMAZ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19039
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1076

0

ATIF

0

FAVORİ

1076

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 880

0

ATIF

0

FAVORİ

880

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga Isıtmanın Pirina Yağının Oksidatif Stabilite ve Yağ Asidi Bileşimine Etkisi
Yazarlar: Semra BOZKURT, Uğraşım Melike YAZICI, Safiye BOZBEY, Aslı YORULMAZ
DOI: 10.25308/aduziraat.315284
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1231

0

ATIF

0

FAVORİ

1231

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çemen otu (Trigonella foenum-graecum L.) tohumunun yağ asitleri ve sterol bileşimi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.284982
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3234

2

ATIF

0

FAVORİ

3234

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1156

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1229

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.