avatar
Hakan Erinç Doç. Dr. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 12
7 Yayın
3 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kolloit ve Yüzey Kimyası Nanoteknoloji (Diğer) Nanomalzemeler Yağ Teknolojisi

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN FINDIK OLEOZOMLARI ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 273

0

273

0

876

0

1668

LİNOLEİK ASİDİN SAFLAŞTIRILMASINDA DÜŞÜK SICAKLIK KRİSTALİZASYON YÖNTEMİNİN ETKİNLİĞİ
Yazarlar: Hakan Erinç , İ. Hakkı İşler, Fatma Salur
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2898

0

2898

MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hakan Erinç , Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2542

0

2542

0

1511

AK DELİCE YABANİ ZEYTİNİ (OLEA EUROPAEA L. SUBSP. OLEASTER) VE ZEYTİNYAĞININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Mücahit Kıvrak, Aslı Yorulmaz, Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4449

0

4449

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Mizanpaj Editörü , Son Okuyucu , Alan Editörü , Yayın Editörü , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği

Yayınlar

3

0

876

MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hakan Erinç , Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2542

4

0

2542

2

0

1511

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.