Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Erinç
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
10
6
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0001-8858-4570
36713384700
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji (Diğer)
Yağ Teknolojisi
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
LİTYUM KLORİT/DİMETİLASETAMİT ORTAMINDA NANOSELÜLOZUN ASETİK ANHİDRİT VE FARKLI YAĞ ASİTLERİ İLE ESTERİFİKASYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Özlem Erinç
,
Hakan Erinç
, Behiç Mert,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
0
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONJUGE LİNOLEİK ASİT İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YAĞIN YAĞSIZ SÜT TOZU VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMI İLE MİKROENKAPSÜLASYONU VE MİKROKAPSÜLLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Hakan Erinç
,
Hamza Alaşalvar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1389
0
FAVORİ
1389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİNOLEİK ASİDİN SAFLAŞTIRILMASINDA DÜŞÜK SICAKLIK KRİSTALİZASYON YÖNTEMİNİN ETKİNLİĞİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, İ. Hakkı İşler, Fatma Salur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2507
0
FAVORİ
2507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2292
0
FAVORİ
2292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1358
0
FAVORİ
1358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AK DELİCE YABANİ ZEYTİNİ (OLEA EUROPAEA L. SUBSP. OLEASTER) VE ZEYTİNYAĞININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Mücahit Kıvrak, Aslı Yorulmaz,
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3769
0
FAVORİ
3769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Editörlük
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda
Hakemlik
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
LİTYUM KLORİT/DİMETİLASETAMİT ORTAMINDA NANOSELÜLOZUN ASETİK ANHİDRİT VE FARKLI YAĞ ASİTLERİ İLE ESTERİFİKASYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Özlem Erinç
,
Hakan Erinç
, Behiç Mert,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21118
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
2
ATIF
0
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2292
3
ATIF
0
FAVORİ
2292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1358
2
ATIF
0
FAVORİ
1358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat